Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në ambientet e Universitetit Aleksander Xhuvani, Elbasan

Rezultatet

4 Prill 2018

Institucioni: Qarku Elbasan

Publikime të ngjashme

Qarku Elbasan

Njoftim

Renditja përfundimtare e kandidatëve që përfunduan me sukses konkurimin “Infermierë për Shqipërinë” për qarqet Elbasan, Berat dhe Korcë Renditja

Qarku Elbasan

Njoftim

Rezultatet e testimit të profesioneve të shkencave mjekësore teknike të kryer në datë 04.04.2018 në Elbasan.   Të gjithë kandidadët që morën pjesë në testimin “Infermierë për Shqipërinë ” në Elbasan  kanë 5 (pesë) ditë Read more…