Rezultatet e testimit të profesioneve të shkencave mjekësore teknike të kryer në datë 03.04.2018 në Shkodër.  

Rezultatet

Të gjithë kandidadët që morën pjesë në testimin “Infermierë për Shqipërinë ” në Shkodër  kanë 5 (pesë) ditë afat të paraqesin ankesën e tyre me shkrim për rezultatin e testimin në portalin  “Infermierë për Shqipërinë” në rubrikën “Ankesa ime” ose me e-mail në adresën  infermierepershqiperine@shendetesia.gov.al

4 Prill 2018

Institucioni: Qarku Shkodër

Publikime të ngjashme

Qarku Shkodër

Njoftim

Renditja përfundimtare e kandidatëve që përfunduan me sukses konkurimin “Infermierë për Shqipërinë” për qarqet Shkodër, Lezhë, Kukës, Dibër dhe Durrës. Rezultatet

Qarku Shkodër

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në ambientet e Universitetit Luigj Gurakuqi, Shkoder Klikoni këtu Read more…