Rezultatet e testimit të profesioneve të shkencave mjekësore teknike të kryer në datë 04.04.2018 në Elbasan.  
Të gjithë kandidadët që morën pjesë në testimin “Infermierë për Shqipërinë ” në Elbasan  kanë 5 (pesë) ditë afat të paraqesin ankesën e tyre me shkrim për rezultatin e testimin në portalin  “Infermierë për Shqipërinë” në rubrikën “Ankesa ime” ose me e-mail në adresën  infermierepershqiperine@shendetesia.gov.al

Klikoni këtu për të parë rezultatet

7 Prill 2018

Institucioni: Qarku Elbasan

Publikime të ngjashme

Qarku Elbasan

Njoftim

Renditja përfundimtare e kandidatëve që përfunduan me sukses konkurimin “Infermierë për Shqipërinë” për qarqet Elbasan, Berat dhe Korcë Renditja

Qarku Elbasan

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në ambientet e Universitetit Aleksander Xhuvani, Elbasan Rezultatet 4 Read more…