Rezultatet e testimit të profesioneve të shkencave mjekësore teknike të kryer në datë 05.04.2018 në Vlore.  
Të gjithë kandidadët që morën pjesë në testimin “Infermierë për Shqipërinë ” në Vlore kanë 5 (pesë) ditë afat të paraqesin ankesën e tyre me shkrim për rezultatin e testimin në portalin  “Infermierë për Shqipërinë” në rubrikën “Ankesa ime” ose me e-mail në adresën  infermierepershqiperine@shendetesia.gov.al

Rezultatet

7 Prill 2018

Publikime të ngjashme

Qarku Fier

Njoftim

Renditja përfundimtare e kandidatëve që përfunduan me sukses konkurimin “Infermierë për Shqipërinë” për qarqet Fier, Vlorë dhe Gjirokastër Qarku Vlore Renditja Perfundimtare Qarku Gjirokaster Renditja Perfundimtare Qarku Fier Renditja Perfundimtare

Qarku Fier

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në ambientet e Universitetit Ismail Qemali, Vlore. Përgjigjet e Read more…