Renditja përfundimtare e kandidatëve që përfunduan me sukses konkurimin “Infermierë për Shqipërinë” për qarqet Shkodër, Lezhë, Kukës, Dibër dhe Durrës.

Rezultatet

Publikime të ngjashme

Qarku Shkodër

Njoftim

Rezultatet e testimit të profesioneve të shkencave mjekësore teknike të kryer në datë 03.04.2018 në Shkodër.   Rezultatet Të gjithë kandidadët që morën pjesë në testimin “Infermierë për Shqipërinë ” në Shkodër  kanë 5 (pesë) Read more…

Qarku Shkodër

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në ambientet e Universitetit Luigj Gurakuqi, Shkoder Klikoni këtu Read more…