Publikime të ngjashme

Qarku Fier

Njoftim

Rezultatet e testimit të profesioneve të shkencave mjekësore teknike të kryer në datë 05.04.2018 në Vlore.   Të gjithë kandidadët që morën pjesë në testimin “Infermierë për Shqipërinë ” në Vlore kanë 5 (pesë) ditë Read more…

Qarku Fier

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në ambientet e Universitetit Ismail Qemali, Vlore. Përgjigjet e Read more…