Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale publikon listat mbi rezultatet e verifikimit përfundimtar të kandidatëve që kanë aplikuar për pozicionet e shpallura vakant për profesione të shkencave shëndetësore, sipas Qarqeve.

Testimi do të bëhet me datë 18/07/2018, ora 11.00Godinën e Lëndeve Paraklinike (pas spitalit infektiv) Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë, për të gjithë kandidatët, për të gjitha qarqet.

Kandidatët duhet të kenë me vete kartën e tyre të identitetit.

Institucioni: Njoftime

Publikime të ngjashme

Qarku Korçë

Njoftim për intervistë pune

Ju njoftojme se diten e enjte date 13 shtator 2018, ne oren 12:00 ne godinen e DSHP Korce (godina e stomatologjise) do te behet intervista per perzgjedhjen e vendeve te punes per infermjer per Qarkun e Korces, Read more…

Njoftime

Përgjigjet e pyetjeve të testimit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami,teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në 18/07/2018 ambientet  e Godinës së Lëndeve Paraklinike (pas spitalit infektiv) Read more…

Njoftime

NJOFTIM PËR NDRYSHIMIN E ORARIT TË TESTIMIT TË KANDIDATËVE PËR PROFESIONE TË SHKENCAVE SHËNDETËSORE

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton se për arsye logjistike, testimi i kandidatëve do të shtyhet për në orën 14.00, datë 18/07/2018. Testimi zhvillohet në Godinën e Lëndeve Paraklinike (pas spitalit infektiv) Qendra Spitalore Read more…