Institucioni: Njoftime

Publikime të ngjashme

Qarku Korçë

Njoftim për intervistë pune

Ju njoftojme se diten e enjte date 13 shtator 2018, ne oren 12:00 ne godinen e DSHP Korce (godina e stomatologjise) do te behet intervista per perzgjedhjen e vendeve te punes per infermjer per Qarkun e Korces, Read more…

Njoftime

NJOFTIM PËR NDRYSHIMIN E ORARIT TË TESTIMIT TË KANDIDATËVE PËR PROFESIONE TË SHKENCAVE SHËNDETËSORE

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton se për arsye logjistike, testimi i kandidatëve do të shtyhet për në orën 14.00, datë 18/07/2018. Testimi zhvillohet në Godinën e Lëndeve Paraklinike (pas spitalit infektiv) Qendra Spitalore Read more…

Njoftime

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËRFUNDIMTAR TË KANDIDATËVE

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale publikon listat mbi rezultatet e verifikimit përfundimtar të kandidatëve që kanë aplikuar për pozicionet e shpallura vakant për profesione të shkencave shëndetësore, sipas Qarqeve. Testimi do të bëhet me Read more…