Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton pranimin për përfshirjen në konkursin për profesionistë të shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike dhe të gjithë kandidatët që janë regjistruar aktualisht për dhënien e provimit të licencës. Aplikimi mbyllet me datë 31 dhjetor 2018.

Institucioni: Njoftime

Publikime të ngjashme

Njoftime

Korrigjim i një gabimi në shkrim

  Për të parë dokumentin KLIKONI KËTU  

Njoftime

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale sqaron dhe siguron të gjithë konkurentët që kanë marrë pjesë në testimin e datës 16 shkurt, se aktualisht kanë të publikuar në portalin “Infermierë për Shqipërinë” pikët sipas meritës Read more…

Qarku Tiranë

Njoftim

“Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike rezultatet e testimit me shkrim për profesionistet mjekesor te shkencave teknike: Teknik Laboratori, Teknik Imazherie, Fizioterapist dhe Mami që u zhvillua sot në 16/02/2019 ambientet e Godinës së Read more…