Njoftime

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale sqaron dhe siguron të gjithë konkurentët që kanë marrë pjesë në testimin e datës 16 shkurt, se aktualisht kanë të publikuar në portalin “Infermierë për Shqipërinë” pikët sipas meritës Read more…

Njoftime

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton pranimin për përfshirjen në konkursin për profesionistë të shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike dhe të gjithë kandidatët që janë regjistruar aktualisht për dhënien e provimit të Read more…