Qarku Fier

Njoftim

Renditja përfundimtare e kandidatëve që përfunduan me sukses konkurimin “Infermierë për Shqipërinë” për qarqet Fier, Vlorë dhe Gjirokastër Qarku Vlore Renditja Perfundimtare Qarku Gjirokaster Renditja Perfundimtare Qarku Fier Renditja Perfundimtare

Qarku Fier

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike përgjigjet e pyetjeve të testimit për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie që u zhvillua sot në ambientet e Universitetit Ismail Qemali, Vlore. Përgjigjet e Read more…