Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Adresa: Rruga e Kavajës, Nr. 1001, Tiranë, Shqipëri

Orari zyrtar: Hënë-E Enjte 08.00-16.30, E Premte 08.00-14.00

Kontakt: info@shendetesia.gov.al