Mundësi Punësimi

Mundësi punësimi për të gjithë infermierët që kanë përfunduar studimet e larta apo janë kualifikuar më tej në këtë fushë për të kontribuar në shëndetin e komunitetit.

Infermier

Nëse je infermier,
ky është portali yt i aplikimit.

Fizioterapist

Nëse je fizioterapist,
ky është portali yt i aplikimit.

Teknik imazherie

Nëse je teknik imazherie,
ky është portali yt i aplikimit.

Mami

Nëse je mami,
ky është portali yt i aplikimit.

Teknik laboratori

Nëse je teknik laboratori,
ky është portali yt i aplikimit.

Logoped

Nëse je logoped,
ky është portali yt i aplikimit.

Thirrje per aplikime

SI FUNKSIONON PORTALI?

Katër hapat e thjeshtë drejt aplikimit
1. Plotësimi i formës së aplikimit

1. Plotësimi i formës së aplikimit

Për të patur mundësinë e aplikimit duhet që aplikanti të plotësojë të dhënat e tij në këtë formë.

2. Zgjidhni profilinin

2. Zgjidhni profilinin

Për një proces aplikimi më të thjeshtë, aplikanti duhet të përzgjedhë profilin e punës për të cilin dëshiron të futet në listën e pritjes.

3. Zgjidhni Drejtorinë Rajonale

3. Zgjidhni Drejtorinë Rajonale

Duhet të zgjidhni një nga Drejtoritë Rajonale përpara se të përfundoni aplikimin.

4. Përzgjidhni deri në tre njësi administrative

4. Përzgjidhni deri në tre njësi administrative

Sipas Drejtorisë Rajonale të Përzgjedhur do t'iu listohen njësitë përkatëse nga të cialt duhet të zgjidhni maksimalisht tre .

5. Dërgoni aplikimin!

5. Dërgoni aplikimin!

Kërko për pozicionet e lira

Infermierë për Shqipërinë

Nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Zyrat Tona

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Rruga e Kavajës, Nr. 1001, Tiranë, Shqipëri

Kontakt

info@shendetesia.gov.al
Hënë - Enjte : 8:00-16:30

Premte : 08:00-14:00