Rezultatet e verifikimit përfundimtar për Qarkun Tiranë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale publikon listat mbi rezultatet e verifikimit perfundimtar të kandidatëve që kanë aplikuar për pozicionet e shpallura vakant për profesione të shkencave shëndetësore për infermierë, sipas Qarqut Tiranë. Testimi do të bëhet me datë 18/07/2018, ora 14.00 në Godinën e Lëndeve Paraklinike (pas spitalit infektiv) Read more…