Mundësi Punësimi

Mundësi punësimi për të gjithë infermierët që kanë përfunduar studimet e larta apo janë kualifikuar më tej në këtë fushë për të kontribuar në shëndetin e komunitetit.

Infermier

Nëse je infermier,
ky është portali yt i aplikimit.

Fizioterapist

Nëse je fizioterapist,
ky është portali yt i aplikimit.

Teknik imazherie

Nëse je teknik imazherie,
ky është portali yt i aplikimit.

Mami

Nëse je mami,
ky është portali yt i aplikimit.

Logoped

Nëse je logoped,
ky është portali yt i aplikimit.

Teknik laboratori

Nëse je teknik laboratori,
ky është portali yt i aplikimit.

SI FUNKSIONON PORTALI?

Katër hapat e thjeshtë drejt aplikimit
1. Regjistrimi

1. Regjistrimi

Për të patur mundësinë e aplikimit duhet që aplikanti të krijojë një profil duke u regjistruar ose duke u identifikuar nëse e ka kryer tashmë këtë hap.

2. Ngarko dokumentat

2. Ngarko dokumentat

Për një proces aplikimi më të thjeshtë, aplikanti duhet të krijojë një rezume me një tërësi dokumentacionesh, CV, referenca etj.

3. Pozicionet vakante

3. Pozicionet vakante

Në portal do të listohen vendet vakante të cilat mund të aksesohen nga çdokush i interesuar, por mundësia e aplikimit do të jetë aktive vetëm për individët e identifikuar.

4. Aplikimi

4. Aplikimi

Me një rezume të përfunduar, tashmë mund të bëhet aplikimi për pozicionet vakante, për të cilat lejohet aplikimi në më shumë se një vend të disponueshëm

Për më tepër informacion

Për më tepër informacion

NJË MANUAL I DETAJUAR.

Kërko për Pozicione Vakante

Shpalljet më të fundit

Njoftime

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale sqaron dhe siguron të gjithë konkurentët që kanë marrë pjesë në testimin e datës 16 shkurt, se aktualisht kanë të publikuar në portalin “Infermierë për Shqipërinë” pikët sipas meritës Read more…

Qarku Berat

Njoftim

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike rezultatet e testimit me shkrim për profesionistet mjekesor te shkencave teknike: Teknik Laboratori, Teknik Imazherie, Fizioterapist dhe Mami që u zhvillua sot në 17/02/2019 ambientet e Godinës së Read more…

Qarku Shkodër

Përgjigjet e sakta të testimit

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bën publike pergjigjet e sakta te testimit me shkrim për profesionist mjekesor te shkencave teknike: Teknik Laboratori, Teknik Imazherie, Fizioterapist Dhe Mami që u zhvillua sot në 16/02/2019 ambientet Read more…

Infermierë për Shqipërinë

Nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Zyrat Tona.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Rruga e Kavajës, Nr. 1001, Tiranë, Shqipëri

Kontakt

[email protected]
Hënë-Enjte: 8:00-16:30
Premte : 08:00-14:00