LISTA E PRITJES PËR PROFESIONISTE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE DHJETOR 2020​

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon  Listën e pritjes të profesionistëve të shkencave mjekësore teknike. Klikoni për të parë listat: Rajoni Tiranë Rajoni Vlorë Rajoni Elbasan Rajoni Read more…

LISTA EMËRORE E PROFESIONISTËVE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TË PUNËSUAR DHJETOR 2020

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon Listën emërore të profesionistëve të shkencave mjekësore teknike të punësuar pranë Institucioneve Shëndetësore Publike. Profesionistët e punësuar  janë të listuar sipas Read more…

LISTA E PRITJES PËR PROFESIONISTE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE NENTOR 2020

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon  Listën e pritjes të profesionistëve të shkencave mjekësore teknike. Klikoni për të parë listat: Rajoni Tiranë Rajoni Vlorë Rajoni Elbasan Rajoni Read more…

LISTA EMËRORE E PROFESIONISTËVE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TË PUNËSUAR NENTOR 2020

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon Listën emërore të profesionistëve të shkencave mjekësore teknike të punësuar pranë Institucioneve Shëndetësore Publike. Profesionistët e punësuar  janë të listuar sipas Read more…

Listepritje e perditesuar.

Ne vijim te publikimit te listes se kandidateve fitues se thirrjes  te muajit janar dhe gusht 2020 si dhe ne zbatim te udhezim nr. 481, date 27.06.2019 per Tekniket e Shkencave Mjekesore Teknike  publikohet listepritja e profesionisteve te shkencave mjekesore teknike. Klikoni për të parë listat: Rajoni Tiranë Rajoni Elbasan Read more…