LISTA EMËRORE E PROFESIONISTËVE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TË PUNËSUAR DHJETOR 2019

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon listën e profesionistëve të shkencave mjekësore teknike të punësuar pranë Institucioneve Shëndetësore Publike. Profesionistët e punësuar  janë të listuar sipas Rajoneve Read more…

LISTA EMËRORE E PROFESIONISTËVE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TË PUNËSUAR NËNTOR 2019

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon listën e profesionistëve të shkencave mjekësore teknike të punësuar pranë Institucioneve Shëndetësore Publike. Profesionistët e punësuar  janë të listuar sipas Rajoneve Read more…

Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga tërmeti. #ShqiperiaSolidare Për t’i ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti kemi vendosur në Read more…

LISTA EMËRORE E PROFESIONISTËVE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE TË PUNËSUAR

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon listën e profesionistëve të shkencave mjekësore teknike të punësuar pranë Institucioneve Shëndetësore Publike. Profesionistët e punësuar  janë të listuar sipas Rajoneve Read more…

LISTA E PRITJES E PËRDITËSUAR PËR PROFESIONISTË TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE NË INSTITUCIONET SHËNDETËSORE PUBLIKE

Në zbatim të Udhëzimit nr. 481, datë 27.06.2019 “Për procedurat e punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në RSH”, Drejtoria Qendrore e OSHKSH publikon listat e pritjes në të cilat përfshihen kandidatët fitues nga thirrja aktuale si dhe kandidatët fitues që nuk janë punësuar deri Read more…